Bogotá

shutterstock_157191773

Bogotá er Colombia sin store og høyst levende hovedstad. Siden dette er en by som er enormt stor, faktisk med flere innbyggere enn London, finner man alt hva man kan begjære her. Gode restauranter og utesteder, kultur og idrett er blant de tingene det er mest populært å oppleve her.

Det er også hit de fleste kommersielle flyavgangene går. Fra Europa går det direktefly med Air France, Iberia, Lufthansa, TAP Portugal og KLM fra byene Paris, Madrid, Frankfurt, Lisboa og Amsterdam.

Hvis man er interessert i fotball og god supporterstemning bør man ta turen til El Campin stadion. Den har plass til 48.000 tilskuere, og her spiller de lokale lagene Millionarios og Santa Fe. Men det aller morsomste er nok å ta turen hit når det colombianske landslaget spiller. Da er det rett og slett fest i hele Bogotá, for i Colombia er folk veldig interessert i fotball og landslaget sitt, så å ta turen sammen med supporterne for å se f.eks. en kvalifiseringskamp til VM er en egen opplevelse.

Colombia er et katolsk land, og dette betyr at Bogotá har svært mange fine kirker i mange forskjellige arkitektoniske stiler. Mange mennesker er interessert i å besøke gamle og eksotiske kirker, og for denne aktiviteten er Bogotá et aldri så lite paradis, for her kan man se andre stilarter enn de man vanligvis ser i Europa.